Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Bodysuits till sommaren

Till sommaren trodde jag att bodysuiten var tänkt, den blårandiga i stl 92. Det är Lillemans bästa kompis som ville ha nåt snyggt på sig att springa runt i. Nu blev det inte så därför att kompisen har fått vattkoppor och var i skriande behov av svala sköna sovkläder till några febriga nätter. Därför färdigställde jag den så fort jag kunde och lämnade över idag.
Dessutom ville jag ge en liten förskottspresent till lillasyskonet i magen som ska titta ut i juni. Den tänker jag mig ska bäras i sommar när bebisen ligger och slappar i skuggan. En 56:a men den ser lite stor ut tyckte både mamman och jag.

Den blårandiga och orangea jerseyn kommer från Stoff & Stil och den svartvitrandiga är från Jofotex. Ett nöje att sy i samtliga tyger. Mönstret är från senaste Ottobre med några små ändringar. Jag har kantat ärm-och benslut, förlängt ben och kortat av ärmar. Därför höjde jag också halsringningen och gjorde axelknäppning på den minsta. Jag förstår inte riktigt att det inte är gjort från början, vilken bebiströja har hel halsringning?

Det var väldigt kul och ganska snabbsytt, jag har sagt förut att jag gillar att kanta fast jag varken har coverpro eller bandkantare. Kanske en dag… Däremot använde jag den elastiska raksömmen genomgående istället för tvillingsömmen vilket blev fint tycker jag!

6 comments to Bodysuits till sommaren

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010