Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Mysbyxor och syfestival

Helgen kan summeras som tre härliga dagar med syfestival i Jönköping, besök hemma hos mina föräldrar och underbar sol! Jag har inte sytt någonting men dagens mysbyxor blev klara i torsdags och ska överlämnas snart. De är sydda i tre olika sorters kvalitéer. Det ljusrosa tyget är jogging från Jofotex med en applikation i ett rosa stjärntyg. De gröna molnen är kända, Jny Design. Iris visa är köpt av Strömming, interlock av ekologisk bambu och har ett tungt härligt fall. Det var svårt att hitta en matchande mudd till men den här gulorangea var helt okej. Köpt på min lokala tygaffär.

Jag måste också visa lite tyger från festivalen i fredags. Jag köpte lite till och bilder finns under inlägget Tyger, klicka på länken på vänster sida. Kolla det här lejontyget i stretchig jersey. Tyget är delat så halva bredden visar framsidan av lejonen och andra halvan baksidan. Det ska naturligtvis utnyttjas!


Sedan var det premiär för köp hos E-slöjd. Jag har beundrat dessa tyger men dragit mig för att köpa eftersom det är nästan dubbelt så dyrt som andra tyger. Nu köpte jag en meter blårandigt och en halv meter gult och är så glad över känslan och färgerna i tyget.

4 comments to Mysbyxor och syfestival

  • syster y

    ”Åh, våra kläder, så fina!” ”Jag har bestämt mina byxor”. Alla barnen blev jätteglada av att se ”sina” kläder. Rut hälsar: A B C. Elsa hälsar att hon längtar efter sina byxor och Axel tycker väldigt mycket om sina byxor och sin hatt. kram till våran favvo-Emster

  • Vilka underbara byxor! Härliga färger. Jag har också köpt e-slöjds tyger och de är helt underbara både i kvalitet och färger.

  • Finfina byxor och mössor!

  • madebycarran

    Superfina kombinationer som alltid! Lejontyget ser ju superhäftigt ut. Ska bli spännande att se vad du knåpar ihop av det:)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010