Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Sportshorts till sommaren

Ja, till sommaren kan det ju vara passande med lite sportiga shorts till sönerna men redan härom natten invigde Storebror sina eftersom han aldrig verkar han några pyjamasar som är rena. Molntygerna är  snuttar av interlock som jag inte riktigt vetat vad jag skulle göra av. Till shorts funkar de utmärkt eftersom de inte sitter tajt och alltså inte heller kommer gå ut sig.

Mudden kommer från Stoff & Stil. Det var lite roligt att göra dessa i och med att kantningen går ända upp till linningen, det hade jag aldrig gjort förut. I konvexa kurvor (utåtsvängda) är det viktigt att inte dra alls i mudden. Då förhindrar man att mudden drar ihop kurvan och blir rynkig. I konkava (inåtsvängda) gör man tvärtom för att mudden inte ska bli vågig. Jag hade nog kunnat släppa på ännu mer i kurvorna så här i efterhand men slutresultatet är inget som stör mig så det får vara så.

1 comment to Sportshorts till sommaren

  • vilka söta… gillar modellen, den påminner lite om min egen barndom när man gick klädd i sådana där!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010