Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Marknadsrapport

I lördags stod jag på Ljungsbro Marknad och sålde mina kläder. Det är så kul att träffa folk och eftersom jag bor så nära är det särskilt roligt att berätta att kläderna är hemsydda och närproducerade :-) Trots stadsfest i Linköping fick jag mycket sålt och jag är mycket nöjd! Kläderna som är över finns nu till försäljning på Emsters facebooksida, kolla gärna!

Med mig hade jag min vän Madde som sålde sina underbara snuttisfiltar. Snart ska jag göra riktig reklam för henne och visa det hon gör, kul!

Min lilla modell för dagen!

 

Den här veckan försöker jag komma ikapp och bli klar med beställningar från ett klädparty jag hade innan semestern. Mycket randigt och stjärnor har det blivit, bland annat den här bodyn och tröjan. Underbar kvalitet att sy i och ha på sig, jag har gjort likadana till mina pojkar.

3 comments to Marknadsrapport

  • vad roligt att det gick så bra för dej! Kram…

  • ingegerd

    hej!vilken rolig o inspererande blogg!tänkte bara fråga om det finns något mönster till väskan som syns på bilden eller om det är eget?!har precis hittat hit!

  • emster

    Ingegerd: Googla på ”dagisväska” så hittar du beskrivningen som jag har utgått ifrån. Den här är dock modifierad med längre rem bland annat. Kul att du gillar bloggen!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010