Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Kul sömnad!

Det är nåt speciellt med att skapa nya saker av material som har varit nåt annat och som egentligen skulle slängas. I sommar har jag gått loss på mina gamla jeans och gjort kjolar av dem. Har nog förresten inte visat dem här på bloggen, kan ju vara dags snart. Hursomhelst var det dags för mannen att rensa sin garderob och där fanns det grejor! Fyra par jeans av längsta sort :-) Det kan bli mycket barnkläder!

På ett syforum jag är med i har det visats så mysiga harembyxor till små barn och jag blev sugen på att göra mina egna! Av ett par prima dieseljeans klippte jag ut byxorna, dekorerade med knälappar och fickor precis som mönstret visade (Ottobre höst 2012 tror jag). Bruna sömmar och mudd kommer bli användbart i höst tänker jag. Jag är nöjd med dom men ska ändå ändra lite till nästa gång. De behöver inte vara så höga i midjan, den pösiga looken kommer ändå komma fram tror jag.

 

 

1 comment to Kul sömnad!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010