Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Klänning med retroringar

Äntligen har jag fått sy en liten klänning i det underbara turkosa tyget med ringar! Förut har det blivit  vuxenklänningar och mössor och nu  alltså en klänning i storlek mini. Kuvertringning i halsen i brunt, likaså muddarna och jag hoppas flickan kan ha den länge! Visst känns det lite höstig, en skön mysklänning när snön/åskan/regnet (ja, faktiskt alltihop under samma kväll) styr utanför huset!

För övrigt dräller det inte av lediga kvällar den här tiden på året. Ikväll har den näst sista sykurstillfället blivit av, mycket trevligt som vanligt. Sista gången är på lördag och kommer jag ihåg ska jag försöka ta lite bilder av allt som har producerats.

Mina egna beställningar har verkligen bara fått tiden som finns när Storebror är på dagis och Lillebror sover, vanligtvis brukar man kunna sticka emellan lite nu och då men de senaste veckorna har det bara inte gått. Kanske det kan bli någon liten systund till helgen, vi får se!

3 comments to Klänning med retroringar

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010