Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Tröja med skinn

Hej hopp!
Det var inte igår direkt, snarare nån gång i slutet på förra året. Ber om ursäkt till er som kommenterat och som jag inte sett. Nu har jag läst och blir glad för era kommentarer!

Idag kom sysuget tillbaka i liten dos och jag sydde en tröja i jersey till minsta pojken. Ute i affärer har det ju varit poppis ett tag med fuskskinnsapplikationer av olika slag. Jag kände för att göra detsamma och valde axlar och armbågar. Jag började med att sy axelsömmarna och sen rita av formen på axelpartiet på en skinnbit som låg dubbel. Jag skar även ut ovaler till ärmarna. Sedan strök jag fast mellanlägg för att stärka upp jerseyn där jag skulle sy fast skinnet.
Efter det sicksackade jag fast ovaler och axelbitar och avslutade därefter tröjan på vanligt vis. Tröjan ser lite arbetad ut och blev också tuff tyckte jag, en rolig start på ett nytt syår!

2 comments to Tröja med skinn

  • Jättefin!
    Jag önskar att jag kunde återfå sylusten, men jag lägger så mycket tid till att plugga (och slösurfa). En tröja är ju inte så svårt att få till när man väl tar sig tiden, och med lite detaljer så blir det ju mycket roligare :)

  • Maria Bark

    Kul att du är tillbaka!!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1323
Message: Failed DNS lookup for clusters.nucaptcha.com.

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010