Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Flygande bilar

I fredags besökte två kompisar och jag Syfestivalen i Stockholm med efterföljande besök på Stoff och Stil, som är en stor tygaffär med massor av fina tyger, både jersey, vävt och sybehör. Prisvärt är det också vilket lockar till merköp såklart. Jag har uppdaterat tygalbumet på facebook om någon är intresserad av att titta på de nya tygerna. Klicka här!

Redan innan jag fick hem fototyget med flygande bilar från just SToff och Stil fick jag en beställning på det. Dessutom sa äldsta sonen när han fick syn på det att han ville ha på sig tyget. Därför lovade jag att sy en tröja så fort jag kunde och här är resultatet. Både beställningen med röd halskant och Julius där jag gick loss med färgerna lite mer. Halsmudden är lejongul, inte så orange som bilden visar och muddarna är gräsgröna.

Det är ju väldigt kul med tyger som funkar att matcha med massor av färger,  de flygande bilarna är röda, gula, turkos och mörkgröna! Tröjan är i stl 110, lite lång i både kropp och ärmar men han växer ju.

 

 

 

2 comments to Flygande bilar

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010