Nu är snart min andra jobbvecka efter sex månaders föräldraledighet över. Jag har inte riktigt vant mig vid rutinerna än. Under ledigheten satt vi ofta uppe rätt sent på kvällarna. Nu går jag upp kl 05.30 varje vardag, då är inte sena tv-kvällar optimalt. Denna vecka har varit extra illa då vi har haft aktiviteter flera vardagskvällar och kommit hem sent.

Energin till att träna finns inte där, det är knappt jag orkar motivera mig till 10 min fot(p)rehab varje kväll.

I onsdags var jag så trött att jag flera gånger var tvungen att gå till utkorgen på mailkontot, för att se vad jag skrivit i mail som hade skickats bara någon minut tidigare… Illa.

Jag vill rycka upp mig! Hitta motivationen igen. För att nå dit behöver jag bli mer disciplinerad gällande att fastna i soffan på kvällarna. Det låter ju som en lätt sak? Bara att göra det? Får se hur det går. Snart är det helg i alla fall, då blir det lite mer sömn.