Efter att ha tagit bilen tre dagar till jobbet var det nu dags att testa ifall det gick att cykla. Egentligen skulle jag bara haft bil i måndags för att kunna ta med lite grejer till kontoret. Men jag hade aldrig tid eller ork att göra i ordning cykeln varken i måndags eller tisdags. Trainerdäcket behövde krängas av och conti 4-season skulle krängas på. Lysen. Skärmar. Egentligen hade jag inte tid eller ork igår kväll heller men bilen skulle in på service idag så jag hade inget val.

Termometern visade +1,5 grader. Det är nästan den värsta temperaturen, då är det både kallt och fuktigt. Hellre minusgrader, då är det bara kallt.

Det kändes nästan ovant att trampa iväg först, den känslan avtog ganska snabbt och något bekant infann sig. Nu var jag tillbaka! Vänsterfoten var fortfarande tejpad av sjukgymnasten och det var rätt mycket tejp, framför allt över framfoten. Så skon klämde en del över tårna på vägen in. På jobbet tog jag bort tejpen och det var mycket skönare för tårna på hemvägen. Ett gott besked att få, även om mortons neurom gjorde sig påmind en del.