Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Tossor

I flera andra sybloggar har jag sett söta tossor och ville själv prova att göra egna. Jag hade några gamla hemma som jag kikade på och sen testade jag. I efterhand kom jag på att jag såklart vill ha dem fodrade men det glömde jag igår så här är de, brun velour med stretchjersey i mudd och sula.

Och så har jag ju fått mina nya namnlappar från worldwidelabel, är så nöjd med både utseende och kontakten med företaget för att försäkra att det blev som jag tänkt!

Små tossor igen…

Härom veckan kom det hem en liten tjej på tre månader som gärna ville ha cerisa tossor så hon fick ett par av dom jag hade gjort. Jag vet inte riktigt om hon vill visa sig på nätet så här kommer en bild på tossorna!

majatossor

Tossor för kalla golv

Nu var det dags att visa några äldre saker som hänger på krok i hallen hemma hos oss. Dessa gjorde jag när vi var i Sälen förra nyårsveckan. Bokläsning, fika, skidåkning och mys med svärföräldrar brukar vara en given hit där uppe.  Den här gången tog jag med min gravida mage och virkningsprojektet så det blev några timmar varje dag och ett tiotal tossor.

vuxentossor

Illcerise babytossa

I ett par veckor har jag stickat på babytossor, blev klar med den ena och när jag kom en bit på den andra insåg jag hur fel den första blev! Därför håller jag nu på med tossa nummer tre, förhoppningsvis ganska lika nummer två. Ungefär sån här med andra ord.

illcerisetossa2

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010