Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Två babykoftor

Jag fick en beställning på två koftor till en liten bebis. En skulle vara omlott och en skulle ha knäppning mitt fram. Den förstnämnda i stl 56 och den andra i stl 62. Jag hade inte gjort några sådana förut så jag fick rita lite innan själva sömnaden började. Min egen bebis har testat och godkänt. Visst blev de söta!

02_apkofta 04_randigkofta

Kusiner i cardigans

I helgen träffades stora och lilla kusinen och det var så kul att se hur roligt de verkade ha tillsammans trots att ålderskillnaden just nu verkar stor. Jag hade sytt två cardigans i stl 92 och 68 och faktiskt passade båda två även om 68:an kommer räcka ett tag. Här är två bilder på killarna!

Cardigan

I flera veckor har jag längtat efter att sy en cardigan till sonen. När jag fick hem Jny:s brunvitrandiga jersey  bestämde jag mig för att lägga beställningarna åt sidan för en stund och sy nåt nytt. Här är resultatet, i och för sig mycket som behöver åtgärdas för att jag ska bli helt nöjd men i stort kommer nästa se ut så här. Framstycket ska jag bredda en aning för att det inte ska strena i översta knappen och jag kanske provar att bandkanta knappraden istället för att mudda. Armbågslapparna trodde jag skulle vara en enkel match att sy dit men jag tänkte inte på att jag var tvungen att göra det från avigsidan för att få den aviga trippelsömmen. Nu blev det inte helt perfekt men till dagis duger den fint. Hoppas ingen tittar alltför noga på den!

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010