Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Tävling

Jag är med och tävlar om härliga tyger från Strömming, var med du också!

Gilla Emsters Alster

Sent omsider har jag nu skaffat facebook-sida till Emsters Alster. Detta vill jag såklart uppmärksamma genom en liten utlottning. Var med och få chansen att vinna en mössa i valfri storlek och tyg som finns hemma för tillfället. Detta gör du genom att trycka på like-knappen här på höger sida. (Om du redan gillat så är du också med naturligtvis.)

Dessutom finns chansen att vinna mer Emsters-grejor genom ett samarbete med Elin- mer om det i morgon!

Vinnaren av Emsters giveaway är…

Klara med K, grattis till dig, mail är skickat! Till alla er som var med vill jag säga tack så mycket, det gläder mig att ni tittar in ibland!Giveaway- 15000 besökare!

Nu är det dags för en tävling hos Emster. Sedan min nya bloggs start i juni förra året har jag nu 15000 besökare. Det känns så kul och inspirerande att kunna visa mina alster för er och få feedback och uppmuntrande tillrop tillbaka. Jag tänkte lotta ut en bodysuit lagom till sommaren för en pojk eller flicka att springa omkring i. Den kan fås i valfritt tyg jag har hemma och i stl 56-98.

Gör så här: Kommentera inlägget för att få en lott. För att få två lotter länkar du genom din blogg eller Facebook. Det går jättebra att låna bilden. Sista dagen att vara med är påsksöndagen 24 april. Dagen därpå drar jag vinnaren. Lycka till!


Vinnarklänningen

Efter några mail med Malin som var vinnaren i min tävling för några veckor sen har jag nu gjort en klänning som kan passa henne, både till storlek, färg och form. Hon är 14 år och ville ha glada sommarfärger!
Första gången jag testade att sy en smockklänning tog jag tygbredden (150 cm) och smockade tills jag tyckte det var lagom och sedan bara sydde ihop sidan. Nu klippte jag istället till ett separat liv och kjol för att få mer vidd i kjolen än vad livet krävde. Jag blev då tvungen att rynka kjolen och därefter i linningen sy på ett resår annars hade ju kjolen blivit stum längst upp och då hade den säkert gått sönder. Jag är nöjd med tillvägagångssättet och hur den ser ut som färdig klänning!

Det röd-och vitprickiga bomullstyget är köpt på AG:s textil i Lidköping som för övrigt har en uppsjö av trikå och andra mjuka tyger. Perfekt ställe för mig att handla på när jag besöker min hemstad!

Och vinnaren av en smockklänning är…

MALIN, grattis grattis! Det var många som önskade sig den gula klänningen till sig själva på bilden om dom skulle vinna och det gjorde Malin också. Just den på bilden är ju en barnklänning men jag ska ut idag och se om det finns mer tyg. I så fall får Malin sin fina gula klänning!

Tack alla som ville vara med och tävla, ni var drygt 50 st, med lite olika antal lotter. Jag försökte besöka alla och de flesta hittade jag! Det fanns flera mysiga bloggar på vägen som jag kollat in lite extra vilket ju är roligt och lite av grejen med tävlingar tycker jag.

Jag tävlar

Jag är med och tävlar hos Älskade Hjärtegryn om snygga dregglisar/scarves!


Tävling hos Makrill

Makrill firar 10000 besökare med en tävling. Var med du med!

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010