Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Och vinnaren av en smockklänning är…

MALIN, grattis grattis! Det var många som önskade sig den gula klänningen till sig själva på bilden om dom skulle vinna och det gjorde Malin också. Just den på bilden är ju en barnklänning men jag ska ut idag och se om det finns mer tyg. I så fall får Malin sin fina gula klänning!

Tack alla som ville vara med och tävla, ni var drygt 50 st, med lite olika antal lotter. Jag försökte besöka alla och de flesta hittade jag! Det fanns flera mysiga bloggar på vägen som jag kollat in lite extra vilket ju är roligt och lite av grejen med tävlingar tycker jag.

4 comments to Och vinnaren av en smockklänning är…

  • vilken lyckost!! grattis!!!

  • Lyllos henne! Klänningen är störtfin! Önskar det var jag, hihi! Grattis! Och grattis till tävling/ny sida etc :)

  • Hej Emma!
    Din före detta Z-lundkollega. Vad roligt att hitta denna blogg! Läste att du sytt en hel del smockklänningar. Det är en sort jag älskar då jag har en ganska stor byst som vägrar få plats i många klänningar. Men, ett problem finns ändå med smockklänningar, själva smockdelen är alltid så liten. Jag skulle vilja ha en smockdel på ca 35-40 cm, men oftast är de bara 15-20 cm. Hur funkar det, skulle man kunna sy till lite mer smock på en redan ”smockad” klänning? Kanske konstig fråga, men jag vet inte alls hur man ”gör” smock. Hoppas allt är fint med dig annars. Kram kram, Anna-Karin

  • Hej!
    Jag har just hittat hit för första gången. Vad mycket fint du gör!
    Jag blev störtförtjust i det här gula tyget. Var har du hittat det? Går det att få tag på?

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010