Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Afrikaklänning

En av mina vänner önskade sig en strandklänning med halterneckskärning med nåt roligt mönster. Förra veckan besökte jag en gardinaffär och hittade en stuv av satin, fast inte det typiska balklänningstyget utan mer bomullskänsla med lite glans. Jag köpte tyget och satt sedan på kvällen och filade på livet. Det blev inte bra förrän jag tog fram en av mina egna klänningar och kom på att bandkantningen kunde gå över i halterneckbanden. Jag struntade i blixtlås och satte resår i ryggen, enklare och mer strandkänsla tycker jag. Resultatet blev jag nöjd med men inga livebilder på den här klänningen- jag kanske konkurrerar med klänningens vithet än så länge… När min vän får prova den hoppas jag på en fin bild!

7 comments to Afrikaklänning

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010