Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Sommarklänningar

De senaste veckorna har jag gjort flera sommarklänningar av återvunnet tyg. Här är två av dem, den vänstra av en gardinlängd och den högra av en duk med små små klöverblommor på. Storlek 68-74 på båda. Mönstrena är egna. Eftersom jag inte har någon dotter att klä upp tänker jag sälja dem, 120 kr styck. Om de inte säljs här så tar jag med dem till marknaden i augusti.

7 comments to Sommarklänningar

 • De är ju superfina!! Ser väldigt välsydda ut. Jag tycker du ska ta mer betalt än så :)

 • Emma, jag tror du missupfattade. Jag vill ha bredare resår, alltså på längden, så att smocken täcker hela brösten. Som det är nu slutar smocken på halva, alternativt ger en ordentlig u-ringning. Vad tror du om det?

 • Japp, jag vill köpa båda två! Jag mailar dig oxå för imorgon flyttar vi till landet :)
  Superfina klänningar som passar min lilla docka (Hedda 5.5 mån) perfekt! Fy, vad fint du syr:-)

 • emster

  Louise- har mail!
  Anna-Karin- Ja, jag missuppfattade men nu hänger jag med tror jag, du vill förlänga vertikalt så att säga, det är ju inga problem!

 • Sååå söta klänningar! Snyggt och effektfullt att du vänder rutorna på tyget på fickorna.

 • Lisa

  Supersöta!!!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010