Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Hängslebralla

Snabba och korta inlägg verkar vara melodin här  på bloggen det senaste. Idag har jag färdigställt de sista beställningarna som ska hinna fram innan jul och som helst ska på lådan idag för att ha ett par dagar på sig. Det har varit en salig blandning av vanliga tröjor och mössor till heldressar och jeansväst och som här nedan ett par hängslebyxor. De är sjuttitalsinspirerade med lite smalare siluett och pösigt byxslut, i joggingtyg med fordonstyg i fickorna. Jag är ganska osäker på vilken storlek det är eftersom jag bara har gått efter kundens mått. Men en modifierad 86:a är en rimlig gissning. Hoppas hoppas att de passar…

hängselbyxor

Nu är dagisveckan slut och vi längtar efter jullovet som hela familjen får njuta av i två hela veckor! Jag har en sydag att se fram emot i mellandagarna men hoppas kunna sy på lite strötider också så det blir lite mer action här på bloggen. Ni som inte gillat mig på Facebook än får gärna göra det, jag försöker att uppdatera nyheter och färdigsydda grejor till salu via FB. Kolla längst upp till höger för att hitta gilla-länken! Ha en riktigt god jul alla!

Multistjärnor

Japp, nu är de här, mina efterlängtade multistjärnor som passar till alla kläder i garderoben. Typ. Direkt när mina 4 meter tvättats och torkats klippte jag ut en body till J när jag ändå skulle göra en beställning. Svarta muddisar hade jag sytt för ett par veckor sen men som sagt, jag hade ju kunnat ta vilka enfärgade byxor som helst, de hade matchat. Fantastiskt tyg :-)Och så här ser det ut hemma hos oss nu, snoret flödar men vi håller modet uppe!

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010