Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Rosa matchning

Här kommer ett litet babyset med två bodysar och matchande muddbyxor. Leotyget och de rosavita ränderna hade jag sett förut att de skulle matcha men det fina mönstrade tyget Iris Visa blev en glad överraskning från vårens Syfestival i Stockholm. Det är otroligt mjukt med lite tyngre fall än vanligt, dessutom ekologiskt. Den här färgskalan är lite ovanlig för mig och därför känns det extra kul att göra en otippad matchning och bli nöjd över den. Ha en fin söndag!

20140222-093612.jpg

Iris_visa_1Iris_visa_2

 

Svart hoodie

Den senaste tiden har jag mest sytt beställningar och små pyttekläder till Lillan så nu var det dags för något till äldste sonen. Det blev en svart användbar hoodie med fodrad luva i orangevitrandigt. Till våren när det kommer lite värme tänker jag mig att den blir fin till en klarblå dunväst. Fram till dess blir den bra som en vanlig innetröja.
Jag har kantat luvan och gjort ett enkelt sprund med orangea knappar, tycker det är så snyggt att kombinera svart och orange! Här kommer två bilder.

Hoodie_orange1 Hoodie_orange2

Blommig heldress

Nu i början av året öppnade jag upp för beställningar av heldressar så några sådana håller jag på med just nu. Det är verkligen kul med kombinationer av tyger, speciellt när kunder önskar sånt jag inte tänkt på.

Här kommer en svart med blommigt foder och likadana fickor som jag gör i mina fickmuddisar. En cerise dekorsöm blev pricken över i!

20140213-110844.jpg

20140213-110858.jpg

20140213-110909.jpg

Osäljbara tyger

Jag håller på att sälja av en del tyger som jag inte tror jag kommer använda mer. Två av tygerna har dock varit trögsålda, till det pris jag har begärt.

Därför gjorde jag slag i saken och klippte till ett par fula alternativt fulsnygga träningstajts av dem. Snedskuren skarv med dekorsöm mellan tygerna.

Detta är ju inga tyger som transporterar fukt och som jag tänker löpträna i men till min hemmastyrketräning funkar de fint!

20140210-200609.jpg

Jag håller också på att sälja iväg emsterbebiskläder i stl 56-68 från barnen, kolla gärna emsters_alster på Instagram och Facebook

20140210-201537.jpg

Pösjeans plusmeny

De vanliga pösjeansen jag gör brukar ha sydda veck vid knäna och i övrigt ganska enkla. Perfekta dagisbyxor brukar jag säga, lekvänliga, slitstarka och snygga.

Idag gjorde jag två till men la till bakfickor och fuskgylf. Jag blev verkligen nöjd! Fickor har jag gjort en del förut men gylf är nytt för mig men det förhöjer verkligen plagget! Det ena paret kom på sin ägare bara ett par timmar efter de blev klara, förhoppningsvis kommer livebild från pojkarnas mamma snart! I så fall visar jag direkt på instagram: emsters_alster.

posjeans3

20140204-222340.jpg

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010