Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Roliga bodys!

Idag vill jag visa två bodysar som är beställda och förhoppningsvis hos sin ägare. Den ena, en  brun body med ugglor är ganska klassisk med bruna kantband och inga konstigheter. Den andra däremot är en somrig karamell, rödarosa mopeder med gröna kantband. Helt i min smak men enligt kundens önskemål, kul! Båda är till en pojke i stl 74, hoppas de kommer passa.

 

 

 

Flygande bilar

I fredags besökte två kompisar och jag Syfestivalen i Stockholm med efterföljande besök på Stoff och Stil, som är en stor tygaffär med massor av fina tyger, både jersey, vävt och sybehör. Prisvärt är det också vilket lockar till merköp såklart. Jag har uppdaterat tygalbumet på facebook om någon är intresserad av att titta på de nya tygerna. Klicka här!

Redan innan jag fick hem fototyget med flygande bilar från just SToff och Stil fick jag en beställning på det. Dessutom sa äldsta sonen när han fick syn på det att han ville ha på sig tyget. Därför lovade jag att sy en tröja så fort jag kunde och här är resultatet. Både beställningen med röd halskant och Julius där jag gick loss med färgerna lite mer. Halsmudden är lejongul, inte så orange som bilden visar och muddarna är gräsgröna.

Det är ju väldigt kul med tyger som funkar att matcha med massor av färger,  de flygande bilarna är röda, gula, turkos och mörkgröna! Tröjan är i stl 110, lite lång i både kropp och ärmar men han växer ju.

 

 

 

Molnsingoalla med ”misstag”

Ja, här kommer en söt singoallaklänning och mössa som var meningen till en liten flicka. Tyget är de populära molnen från Jny Design. Den är i stl 74/80 och i beställningen stod det långa ärmar. Och jag råkade visst göra korta :-) Därför kommer jag nu göra en ny klänning till flickan och den här kommer bli till salu, 230 kr. Mössan passade dock fint!

I morgon går Syfestivalen av stapeln på Älvsjömässan i Stockholm. En kompis och jag ska dit och det kommer bli en höjdare! Det är verkligen lyx att få klämma och känna på alla tyger som man normalt sett köper från nätet och inte riktigt vet hur de ser ut och känns i verkligheten. Barnen har barnvakt och jag är helt ledig och fri, it’s gonnaa be a good day!

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010