Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Fleeceoverall

Nu är hösten här och det är dags att klä på barnen lite kläder. Snälla kusiner har försett med overaller i alla storlekar men en fleeceoverall i stl 74 ville jag sy själv!  Den här är fodrad och vändsydd och det känns roligt med ett lite mer arbetat plagg. Fleecen är från Stoff&Stil och fodret är röda ränder från Jny Design. Själva sömnaden var enkel med undantag av dragkedjan när jag skulle sy fast fodret. Den stretchiga jerseyn drog sig ganska mycket så jag fick sprätta en gång och nöja mig mig hyfsat resultat andra gången.

 


Längst upp på luvan satte jag dit framilonband som är ett slags resår av nylon. Jag är inte helt säker på att jag har använt det rätt men det rynkar sig i alla fall lite grann precis som det var tänkt, lite omslutande om bebishuvudet!

I dessa tider med mycket beställningar fokuserar jag på beställningssömnad när barnen sover och är på dagis. Om det blir tid på kvällarna syr jag till den egna familjen då. Det positiva med att vara förkyld och inte kunna sjunga eller träna som vi brukar på kvällar är att det nu den senaste veckan alltså har blivit lite mer hemmatid på kvällarna :-)

 

 

 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010