Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Emsters Alster på Kreativ Julmarknad

Babettes Kafferi i Linköping anordnar en kreativ julmarknad nu på lördag 3/12. Där får jag vara med, så kul! Fokus har jag lagt på mössor och dregglisar. Dessutom kommer jag ta med lite mysbyxor, tröjor och lite annat i begränsad mängd. Kom gärna förbi och säg hej- om inte annat för kaffet för det är helt lovely!

Rosa fickmuddisar

Ett av mina favoritplagg att sy just nu, fickmuddisarna. Det är kul att matcha den lilla fickan och det är kul att kanta och sy dekorsöm i fram. Ikväll har jag börjat klippa till mössor, dregglisar och småvantar till ett speciellt event i december. Det ser jag mycket fram emot, mer info kommer så småningom, kolla gärna www.facebook.com/emstersalster så håller du dig uppdaterad!

Eftersökta moln

Oj oj oj så tiden går! Inte bara när man har roligt utan även när hela familjen blir sjuk samtidigt, arbetet i skolan hopas och ens andra fritidsintressen behöver tiden lite mer just nu. Men några småstunder för sömnaden har det blivit, och några beställningar har blivit ivägskickade. Bland annat den här molntunikan i stl 110.
Jag har letat efter dessa orangea moln i några veckor och fick reda på att de är slut hos återförsäljaren och de kommer inte komma igen. Som tur var hittade jag en stuv på Syfestivalen och tillsammans med varmgul jersey blev det den här mysiga tunikan. Gul är ju en speciell färg som inte alla faller för men jag gillar verkligen den här!

Nya tyger

Snart har jag tjatat nog om Syfestivalen men jag måste ju visa resultatet. Några av inköpen visas här men alla tyger har jag lagt upp på Facebook, gå gärna in där och ta en kik! Om du inte redan gillar Emsters Alster på fejjan så tryck på knappen vettja! Vad gäller festivalen så blev jag sugen på nästan alla hantverk som visades där. Stickning och virkning är ju bland det bästa man kan göra när man kollar på TV, kanske skulle ha ett litet (betoning på litet) projekt nu i höstkvällen!

Fickmuddisar med tillhörande tröja

De senaste systunderna har nästan bara gått i byxans tecken. Sex par byxor och en tröja har det blivit och beställningar har blivit ivägskickade, känns bra eftersom jag har legat efter ett tag nu. Idag gjorde jag biltröjan till ett par fickmuddisar och jag tycker setet blev fint! Täcksömsmaskinen skötte sig perfekt, fast jag antar att det är jag som plötsligt har förstått hur den vill bli behandlad- inte hur som helst uppenbarligen. Härnäst väntar sju stycken onepiecear men det får bli efter Syfestivalen i morgon, ser verkligen fram emot den!

Pösjeans

Igår hade jag det så lyxigt att jag kunde sy en hel dag, tack vare höstlov och dagis. Då blev det två heldressar som hade väntat alldeles för länge. Jag sydde också tre pösjeans med röda muddar i olika storlekar. En av dem var till sonen som inte har det så fett i garderoben, stackaren. Jag märkte att på honom som är rätt smal hade jag kunnat ta in dem en del i vidden annars satt de fint. Hoppas de andra två jeansen passar barnen de ska hem till.

Idag är jag och Jullen hemma själva hela dagen och nu väntar öppna förskolan, lyx även såna dagar!

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010