Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Pösjeans

Igår hade jag det så lyxigt att jag kunde sy en hel dag, tack vare höstlov och dagis. Då blev det två heldressar som hade väntat alldeles för länge. Jag sydde också tre pösjeans med röda muddar i olika storlekar. En av dem var till sonen som inte har det så fett i garderoben, stackaren. Jag märkte att på honom som är rätt smal hade jag kunnat ta in dem en del i vidden annars satt de fint. Hoppas de andra två jeansen passar barnen de ska hem till.

Idag är jag och Jullen hemma själva hela dagen och nu väntar öppna förskolan, lyx även såna dagar!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010