Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Fickmuddisar med tillhörande tröja

De senaste systunderna har nästan bara gått i byxans tecken. Sex par byxor och en tröja har det blivit och beställningar har blivit ivägskickade, känns bra eftersom jag har legat efter ett tag nu. Idag gjorde jag biltröjan till ett par fickmuddisar och jag tycker setet blev fint! Täcksömsmaskinen skötte sig perfekt, fast jag antar att det är jag som plötsligt har förstått hur den vill bli behandlad- inte hur som helst uppenbarligen. Härnäst väntar sju stycken onepiecear men det får bli efter Syfestivalen i morgon, ser verkligen fram emot den!

2 comments to Fickmuddisar med tillhörande tröja

 • Hej!
  Fina kläder! Såg en kommentar på odandulky att du hade köpt fel bandkantare till din maskin. Jag är sugen på en 8 mm, vill du sälja din, eller har du bytt den?
  mvh
  Jenny

 • emster

  Hej!
  Tack för erbjudandet, vad snällt! Jag ska ta mig i kragen endera dagen och lära mig uppskatta de lite smalare kantbanden så jag behåller bandkantaren ändå!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010