Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Eftersökta moln

Oj oj oj så tiden går! Inte bara när man har roligt utan även när hela familjen blir sjuk samtidigt, arbetet i skolan hopas och ens andra fritidsintressen behöver tiden lite mer just nu. Men några småstunder för sömnaden har det blivit, och några beställningar har blivit ivägskickade. Bland annat den här molntunikan i stl 110.
Jag har letat efter dessa orangea moln i några veckor och fick reda på att de är slut hos återförsäljaren och de kommer inte komma igen. Som tur var hittade jag en stuv på Syfestivalen och tillsammans med varmgul jersey blev det den här mysiga tunikan. Gul är ju en speciell färg som inte alla faller för men jag gillar verkligen den här!

1 comment to Eftersökta moln

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1323
Message: Failed DNS lookup for clusters.nucaptcha.com.

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010