Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Multistjärnor

Japp, nu är de här, mina efterlängtade multistjärnor som passar till alla kläder i garderoben. Typ. Direkt när mina 4 meter tvättats och torkats klippte jag ut en body till J när jag ändå skulle göra en beställning. Svarta muddisar hade jag sytt för ett par veckor sen men som sagt, jag hade ju kunnat ta vilka enfärgade byxor som helst, de hade matchat. Fantastiskt tyg :-)Och så här ser det ut hemma hos oss nu, snoret flödar men vi håller modet uppe!

3 comments to Multistjärnor

  • Galet snyggt… har jag missat det tyget, eller?
    Perfekt med lättmatchat tyg också… :-)

  • ExD

    Men åååååååhhhhhhh! Så himla fint! Både tyg, body och din fantastiskt fina fotomodell! Oj, nästan så att äggstockarna voltade och det från en som VERKLIGEN är färdig med bebisar. Men dina kort är helt enkelt ljuvliga!

  • Anna

    Åh det var en fin body! Har inte alls varit förtjust i det här tyget innan men i din kombination var det riktigt fint!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010