Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Mer solhattar

Här kommer solhattar till tre pojkar, mycket presenter och beställningar blir det nu när små huvuden ska skyddas från solen (jo, solen finns, såg den idag!). Jag tycker det är kul när hattarna får lite personlighet med de olika applikationerna.

Ikväll avslutas Emsters tävling så än är det inte för sent att vara med!

5 comments to Mer solhattar

 • Vilka fina hattar! Du får till applikationer så snyggt! Ska oxå sätta mig och sy en solhattsbeställning, men skippar applikationen :)

 • Verkligen fina solhattar! Var har du fått tag på mönstret till dom eller är det eget? Jag har gjort en i liknande modell och håller på med en till men jag får inte till det med måttet på plattan upptill.
  //marina

 • emster

  Marina: Tack tack! Mönstret ger jag inte ut men plattan på mina hattar är 14 cm plus sömsmån, helt runda. Men sen beror det förstås på vilken storlek man vill ha. Den här är något stor på min ettåring.

 • Det är kanske bara att testa sig fram, men det borde ju finnas något sätt att räkna ut hur stor plattan ska vara om man vet vad omkretsen måste vara för att passa. Jag kanske får googla på det :-) .

 • emster

  Borde man inte kunna räkna ut omkretsen på plattan genom att mäta den övre omkretsen på själva sidotyget som är runt huvudet?

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010