Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Vinn en smockklänning!

Nu äntligen är nya bloggen klar att användas och detta vill jag fira med en tävling! Du kan vinna en smockklänning till dig själv eller till ditt barn. (Om du har en son som undviker att bära smockade klänningar så gör jag en solhatt med applikation till honom!)

Så här gör du för att vara med:
1 lott-  skriv en kommentar i detta inlägg om vad du skulle vilja vinna.
2 lotter- länka till tävlingen från din blogg (om du inte har blogg så går det bra att länka från Facebook) Använd gärna bilden!
3 lotter- bli fast följare till bloggen

Tävlingen avslutas tisdag 15 juni kl 21.00.  Jag kommer därefter kontakta vinnaren för info jag behöver för att göra klänningen.  Lycka till!

Just det,  du som redan är fast följare, glöm inte att ändra bloggadressen i din länklista! Den nya adressen är www.hektor.org/emstersalster

UPPDATERING: länk till denna tävling är http://hektor.org/emstersalster/?p=702. I och med domänbytet har även min rss-feed fått en ny adress. Så om du vill prenumerera på min nya blogg är den adressen http://hektor.org/emstersalster/?feed=rss2.

59 comments to Vinn en smockklänning!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010