Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Molnbyxor

De fina röda molnen blev två par byxor igår. De små är del av en beställning, de stora är till Jullen. Den lilla tilläggsbiten i grenen på de stora byxorna blev något för bred nu vilket ska justeras till nästa gång. Mönstret är eget, molnen Jny Design och mudden tror jag är från Tygaffären.

3 comments to Molnbyxor

  • Hanna

    Jättesöta byxor Emma! Love them!

  • Lina Melin

    Men alltså Emma du är ju grym!! Älskar dessa byxor!! Kan man beställa nåt från dig? Jag är sugen på ett par byxor med mudd som inte är pösbyxor, alltså lite smalare. typ som dessa! Du är verkligen duktig! kram kram

  • [...] och köpte bland annat limegröna och röda elefanter med tanke på marknadsförsäljning. Liksom molnbyxan och de randiga har dessa en liten extraoval i grenen för att ge plats åt blöjan och ge snygg [...]

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010