Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Pösbyxor

De senaste dagarna har jag suttit och pulat med ett mönster till pösbyxor. Jag utgick ifrån muddbyxmönstret jag gjort men de blev för smala men efter att ha gjort om några gånger blev det bra tycker jag. På knäna har jag lagt veck för att få till ännu mer hängkänsla. De två översta är de två första försöken, de två nedersta är de jag tänker fortsätta med. Senare i sommar ska jag stå på marknad och då tänkte jag ta med dessa.

De första tre är stl 74-80, minibyxan är stl 56-62. Mönstret är alltså eget, den mörka denimen är från Olssons, den ljusa liksom mudden från Tygaffären, Linköping.

5 comments to Pösbyxor

 • Vilka söta! Fint med alla färgglada muddar! Kul med marknad!

  Angående frågan om sprundet på klänningarna så har jag gjort som Gekkos beskrivning. Sytt hela sprundet med en snedslå och sedan sytt av en bit på baksidan så det blir ett v (svårt att förklara med ord =)).

 • Svägerskan

  Va kul! Vilken marknad? Är så himla stolt över dig. Skulle vilja köpa fler klädesplagg om du har tid att sy? Jag jobbar ju mer på de lite större storlekarna : )

  Kram

 • emstersalster

  Le Petit: Just det, så gör jag också, funkar bra tycker jag.
  Svägerskan: Klart jag vill sy till dig, det är bara att säga till!

 • Hanna

  Vad kul Emma! Vilken marknad är det du ska stå på?

 • Trine

  Jättesnygga byxor!
  Jag undrar om du säljer sådanna byxor och om du gör dom i större storlekar, 104 är jag interesserad av:-)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010