Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Giveaway- 15000 besökare!

Nu är det dags för en tävling hos Emster. Sedan min nya bloggs start i juni förra året har jag nu 15000 besökare. Det känns så kul och inspirerande att kunna visa mina alster för er och få feedback och uppmuntrande tillrop tillbaka. Jag tänkte lotta ut en bodysuit lagom till sommaren för en pojk eller flicka att springa omkring i. Den kan fås i valfritt tyg jag har hemma och i stl 56-98.

Gör så här: Kommentera inlägget för att få en lott. För att få två lotter länkar du genom din blogg eller Facebook. Det går jättebra att låna bilden. Sista dagen att vara med är påsksöndagen 24 april. Dagen därpå drar jag vinnaren. Lycka till!


44 comments to Giveaway- 15000 besökare!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010