Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Cardigan

I flera veckor har jag längtat efter att sy en cardigan till sonen. När jag fick hem Jny:s brunvitrandiga jersey  bestämde jag mig för att lägga beställningarna åt sidan för en stund och sy nåt nytt. Här är resultatet, i och för sig mycket som behöver åtgärdas för att jag ska bli helt nöjd men i stort kommer nästa se ut så här. Framstycket ska jag bredda en aning för att det inte ska strena i översta knappen och jag kanske provar att bandkanta knappraden istället för att mudda. Armbågslapparna trodde jag skulle vara en enkel match att sy dit men jag tänkte inte på att jag var tvungen att göra det från avigsidan för att få den aviga trippelsömmen. Nu blev det inte helt perfekt men till dagis duger den fint. Hoppas ingen tittar alltför noga på den!

4 comments to Cardigan

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010