Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Byxor och mössa

Här kommer de två sista plaggen i storbeställningen jag berättade om för några dagar sen. Byxorna i stl 98 skulle vara pösiga och med uppvikbar mudd i bensluten. Jag hade aldrig gjort pösbyxor i det elefanttyget förut men det blev väldigt charmigt tycker jag. Mössan är sydd av den sista snutten grönt tågtyg med svart jersey inuti. När jag var på jofotex för några veckor sen sa dom att det ska sluta tryckas, snyft. Ett av mina favorittryck!

7 comments to Byxor och mössa

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010