Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Inventering av stickat

Jag har inventerat lite av det stickade jag gjorde förra vintern och hittade bland annat två par handledsvärmare och ett par musvantar. Dessa kommer jag lägga ut i butiken, kostar en hundring per par. Musvantarna passar barn under ett år.

För övrigt snurrar livet på fort och sömnaden blir i komprimerad form och bloggandet likaså. Nu i helgen hoppas jag dock på att få några systunder eftersom vi helt utan anledning blir barnfria i helgen! Då ska jag passa på att göra några beställningar och sy upp delar av en minikollektion till ett litet klädparty som en av mina beställare kommer ordna endera söndagen. Ska bli kul!

1 comment to Inventering av stickat

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010