Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Fårtröja i blått…

…eller bä bä vita lamm-tröja som flickan som ville ha den sa. Tröjan är av typen raglan och muddkantad i ärmar och hals. Halsen stickade jag ner med tvillingsöm så det blev platt och snyggt.

Fåren är förstås från Jofotex- alltid fantastisk kvalité och underbart att sy i. Mudd från Stoff och Stil. Den här gången satte jag märket i nacken som en extra detalj.

5 comments to Fårtröja i blått…

 • Söt tröja! Har inte vågat beställa fåren eftersom jag tycker kvaliten på natt tågen var minst sagt usel. Fällde och noppade något otroligt efter några få tvättar:( Hoppas fåren är bättre!:)

 • Å så söt!!! Lilla A tittade å yttrade direkt ett långt och utdraget BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄää:) Tyget är bedårande å modellen en klassiker…what can go wrong!!!

 • Snygg!
  Det där tyget stod jag och fingrade på när jag var på Jofotex i somras men bestämde mig för att jag hade nog i min tyghög, vilket jag iofs också hade, men när jag ser den här fina tröjan så ångrar jag mig;)
  Förresten, tack för medhållet på mitt anti-reklam-blogginlägg – det är ju just en sådan kommentar som jag gillar:)

  /Lena

 • jisses så fin! och vilka snygga namnlappar du har!!!
  jag har kapitulerat och köpt en halvmeter (lite får man ju begränsa sig!) får i denna färgställning – till bäbisen i magen tänkte jag.

  och snygga omlottbodysar i inlägget nedan – gillar färgkombon!

 • syster y

  Och flickan är så nöjd så nöjd!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010