Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Kjolar

Som jag har längtat till den här veckan, höstlov för mamman och föräldraledighet för pappan bäddar för en skön lovvecka för hela familjen. Lite utrensning av ärvda kläder och de vardagliga sysslorna varvas med beställningar och förberedelser för torsdagens klädvisning/workshop a la Emsters Alster på Barnsångstillfället som Julle brukar gå på.
Förutom småttingarna kommer det även lite äldre barn och då tänkte jag erbjuda lite för dem också. De senaste alstren är två enfärgade kjolar i joggingtyg med mönstrade fickor. Jag har lite svårt att uppskatta storleken på dem eftersom jag inte har något att jämföra med men ungefär 116 på den ena och 128 på den andra. Hoppas på att kunna definiera det snarast. Dessa kommer hamna i butiken om de inte blir sålda på torsdag.


6 comments to Kjolar

 • Fina kjolar! Hade också en tanke på att göra en sån där ficka men det får bli en annan gång. Gillar det blommiga tyget och har funderat på att beställa lite, hur är kvaliten efter tvätt?

 • OYB

  Jättefina kjolar! Den blommiga fickan fram var helfin! Härligt med färgklickar på plaggen!

 • Åhh!! De var verkligen jättefina!! Gillade den mörka mest.

 • Vill ha!! Du kan väl hojta till om dom inte blir sålda, eller om du syr fler. Storlekarna skulle vara perfekta (eller aningens stora) på mina båda donnor.

  Kra Maria

 • emster

  Mia: Jag märkte ingen skillnad i färgen när jag tvättade i 60. Jag antar att tyget krympte lite men det är ju bara bra, så gör det inte det mer.
  Maria: Självklart!

 • Kattis

  Emma, jag skulle också vilja ha dessa kjolar!! Kan du inte sy några till? Du har väl inget annat att göra ;) Kram

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010