Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Fina bebisar

Idag har jag inget nysytt att bjuda på men det här är ju faktiskt ännu roligare att visa! Jag har fått flera livebilder från bebisar klädda i Emsters Alster och då vill jag passa på att visa godingarna. Jag blir så glad av att se att kläderna blir använda och tar gärna emot fler bilder. Jag visar dem på bloggen endast om respektive bildägare ger sin tillåtelse.


Mamman till flickan i de röda byxorna har själv haft kläder med jofotexelefanterna när hon var liten- visst är det kul när gamla mönster går i nytryck!

4 comments to Fina bebisar

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010