Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Skön höstkväll med stickmys

Igår träffades nägra kompisar för att pyssla och fika tillsammans. Mössa, pannband och julgransdekoration var några av de aktuella pysslen. Själv stickade jag färdigt en raggsocka modell mindre. Dessa är roliga att göra och går väldigt snabbt! Ett par har jag gett bort till storstadsvänner som är på väg att flytta tillbaka, jihoo! Ett annat par har Julius fått och det tredje ska ges bort till våra volleybollvänner som också har en liten pojk.

en_rad_raggisar

blå_raggsocko2

blå_raggsockor1

2 comments to Skön höstkväll med stickmys

  • Sara

    Hej! Vilka söta små strumpor! Hade gärna önskat mig ett par i julklapp, grå eller svarta med extra högt skaft för mina har börjat håla till sig. Och med julklapp menar jag arbetet, jag står mer än gärna för garnet!

    Puss och kram

  • admin

    Vi får se vad tomten kommer med!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1323
Message: Failed DNS lookup for clusters.nucaptcha.com.

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010