Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Omlottbodies

Den här veckan rusar på i full speed men här kommer ett kort inlägg om två omlottisar i stl 62. Den turkosrandiga är campan från Nea Nobelle, fantastiskt mjuk och skön! Här kantade jag med marinblått respektive rött och båda kombinationerna blev lyckade tycker jag. Den rödturkosa är såld på det första av mina tre emsterpartyn jag haft nu i maj.

Nästa fredag står jag på Finsponga Marken och säljer Emsters Alster. Det jag har i lager tar jag med och förutom det tänker jag fokusera på den ärmlösa kuvertklänningen, mysbrallor, mössor och dregglisar. Det blir det jag mäktar med att sy upp tror jag.

Ha en fortsatt fin dag!

4 comments to Omlottbodies

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010