Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Bodysuit med verktyg

Lillens bästa kompis har fått en ny bodysuit som jag hoppas ska vara lagom hela sommaren. Liksom min son gillar han alla sorters verktyg och jag antar att han kommer få hjälpa mamma och pappa med olika byggprojekt snart!

Bodysuiten har knälånga ben med knäpp i grenen. Ursprungsmönstret kommer från förra numret av Ottobre men fanns inte i den här storleken så jag förstorade upp den två storlekar. Sen är benen förlängda och ärmarna kapade. Hals och ärmar är kantade med limegrön jersey som jag tycker är följsamt och tunt i motsats till muddkantning. I grenen valde jag att klippa remsor av verktygstyget och vika dubbelt för att det ska hålla för knäppning.

En riktigt skön fortsatt påskhelg till er alla!

4 comments to Bodysuit med verktyg

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010