Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

T-shirt med lejon

Lejontyget har jag kollat på ändå ändå sen det kom i höstas och när Syfestivalen var i Jönköping köpte jag ett par meter. Det enda jag hittills sytt är en t-shirt till sonen, naturligtvis med fram- och baksida, se nedan. Jag köpte även matchande jersey i gult och brunt och här har jag använt det gula som kantning. En bit av den bruna jerseyn blev ett par shorts med resår i midjan men de kom inte med på bild vid det här tillfället. Säkert smutsiga redan :-)

Jag fållade t-shirten med våffelsöm för min tvillingsöm har gjort en massa irriterande hoppstygn det senaste. Nu idag testade jag att byta nål och då gick det fint hela vägen. Det tog bara två månader att klura ut den enkla lösningen :-)

7 comments to T-shirt med lejon

 • oj, vad mycket fint du har hunnit med sedan jag tittade in här senast!
  Min tvillingnål gör också massa irriterande hoppstygn, det har den gjort ända sen jag köpte den. Kanske ska jag slå till på att köpa en ny och hoppas på att det är så enkelt. Är ju egentligen ingen vän av att sy i töjbara tyger… :-)

 • Lisa

  Så fin! Gillar han lejonen:)?

 • men varför har inte jag köpt detta tyg?! så himla fint och vilken snygg tröja!

 • emster

  Köp bara köp, Makrill :-)

 • Har egentligen inte alls fastnat för tyget, men när jag ser det såhär på ditt plagg så är det ju jättefint. Roligt att man ser lejonen bakifrån på baksidan av tröja :)

 • ExD

  Läcker! Du har en award att hämta hos mig!

 • Söt och cool på samma gång!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010