Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Luvtröja

I helgen kollade jag runt på lite andra sybloggar och blev inspirerad att göra nån sorts tröja med Kokalals enkla sprund. (Från början kommer det från Konkarong men Kokalal har gjort en så fin beskrivning av hur man gör). Julle behöver egentligen en helt ny garderob men jag började med en luvtröja. En kombo av praktisk basfärg och en stark accentfärg slutade med helsvart, smalrandigt i luvan och gräsgrön kantning till luva och sprund.

Allt gick smidigt tycker jag, enkel sömnad och kantningen var inte svår den heller. Det kluriga kom när jag skulle slå i de stora knapparna. Jag hade några av dessa stora på lager men hade aldrig använt dem. Utan tång slösade jag bort några knappar genom att slå på fel sätt men tyget klarade sig fint som tur var.

4 comments to Luvtröja

  • vilken superfin tröja…!

  • Åh viklen snygg tröja!
    Läckert med den råa känslan i fastsättningen av namnlappen!
    Härlig att krypa in i när det blir kallt i höst…

  • Så fin! Både pojke och tröja!

  • Karin

    Du vet ju att jag ofta läser din blogg men är dålig på att kommentera. Ska försöka bättra mig för du gör ju så otroligt fina saker. Luvtröjan är fantastisk, gillar verkligen hur du satt fast märket.. känns nästa lite scrappat:) Kuvertklänningarna var oxå såå fina!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010