Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Och så ännu en heldress…

En röd sådan med tillhörande mössa. Varje dress jag sytt har lärt mig mer och mer, kanske inte att de första är misstag men det finns uppenbarligen snyggare och snabbare sätt att göra saker, tänker främst på dragkedjan. Den här heldressen är i storlek 74 och det är nog så med dessa dressar att ju mindre desto sötare!

8 comments to Och så ännu en heldress…

 • Så underbart söt dress!!! Snygg! Vitt och rött är så fräscht tillsammans, och håller absolut med dig om att heldressarna är sötast i mindre storlekar!

 • Glömde..självklart får du lägga till mig i länklistan, jag har ju dig i min ;)
  Gardiner syr jag inte för att det är kul, bara en massa raka sömmar…men sånt där man får trixa och tänka är en utmaning (*viskar* jag är rätt så envis ;) *)

 • Men alltså, syr du i storbarnsstorlekar oxå?

 • Å så fin!!! Vad tar du för att sy något sådant? Än vill jag inte köpa, men snart när jag verkligen vågar tro på det:) Kram Sara

 • Supersnygg! Du får gärna göra en tut/beskrivning på hur du sätter i dragkedjan på overallen. Det var inte helt enkelt när jag sydde min kompis mysdress.

 • SKITNYGG ju!!! Wow för tygvalet säger jag bara!! Och den är så proffsig!!

 • emster

  Tack för alla fina kommentarer! Och så lite svar då:

  Maria: Jag bestämde mig för att bara sy upp till 116, dels för att jag inte är säker på mitt mönster i större storlekar och dels för att jag skulle behöva ta mycket betalt (jag tycker själv att mina dressar är dyra barnkläder men tidsåtgången i kombination med tyget gör att det är vad jag måste ta…)

  LePetit: Ja, det här med dragkedjor är ju ett kapitel för sig. Jag ska verkligen försöka ta mig i kragen och göra en tut snart.

  Sara: En OP upp till stl 80 kostar 400 och upp till 116 500. 50 kr extra för applikation. Du får komma hem senare i höst och kolla tyger!

 • Alldeles, alldeles underbar! Jag önskar jag orkade sy en sådan till min lille kille. Men jag är för lat för sådana stora projekt. Vill att det skall gå fort att bli färdig….

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010