Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Heldress och info

I helgen har mannen och jag varit på lyxhelg, utan barn, med åtta andra vänner och umgåtts och haft kräftskiva i ett sommarhus i Halmstad. Underbart! I morgon väntar nytt jobb för mig, på heltid första gången sen jag gick hem på förldraledighet. Det är lite skrämmande men samtidigt väldigt kul att äntligen få jobba exakt med det jag är utbildad till, lärare i matematik och engelska.

Därför har jag jag bestämt att inte ta emot fler heldressbeställningar den här hösten. När jag kom hem väntade flera sådana och självklart ska ni och ni andra jag kommunicerat med få era dressar. I januari får jag ta ställning till igen hur mycket energi som finns innan bebisen behagar titta ut. Andra beställningar kan jag ta emot, i alla fall för nu så hit me! Gå gärna in på Facebook och gilla Emsters Alster, när 100 har gillat är det dags för utlottning!

En av de senaste heldressarna är den ljusrosa till Ebba, hoppas verkligen att den passade!

3 comments to Heldress och info

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010