Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Namnmössor

Förra veckan färdigställde jag en större beställning, heldressar med namnapplikationer och dessutom mössor med namn. Just namnmössor kommer jag inte göra längre, det tar otroligt lång tid för inte så mycket pengar. Då är det roligare att satsa tid på att hinna sy fler olika saker tycker jag. Nu är jag dessutom sugen på att testa lite nya saker, ska försöka få tid att göra en cardigan till sonen snart.

Tygerna är valda med tanke på luvorna i heldressarna, den rosa klövern är i härlig jersey. Den hoppas jag kommer tillbaka snart hos återförsäljaren. Den ljusblå är en stuv av interlock, fodrad med jersey för att den ska hålla förmen. Hoppas båda barnen blir glada!

Förresten, snart är det dags för utlottning på Facebook, 14 personer kvar, gå in du också och gilla så är du med automatiskt!

1 comment to Namnmössor

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010