Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Sykurs och lite nytt!

På lördag händer nåt spännande för mig! Jag ska hålla i sykurs, tänk vad kul! Det kommer bli betoning på enkla barnkläder i mjuka tyger eftersom det är det jag kan och gör mest. Lördagen är det första av fem tillfällen á 3 timmar och om man är sugen på att hänga på finns det några platser kvar. Kursen hålls i Linköping. Kolla länken.

Sen vill jag visa ett par nya fickmuddisar i lila med lila stjärnor. Dessa gick hem hos beställaren så nu väntar en ny likadan beställning fast i mörkrosa, kul!

7 comments to Sykurs och lite nytt!

 • Johanna

  Åh, vad roligt med sykurs! Hade jag bott i rätt stad hade jag kommit direkt! En sykurs med dig är precis vad jag skulle vilja göra just nu! Jag får fixa ett stort gäng sysugna här i Örebro så du blir tvungen att komma hit också :) .

 • Härliga byxor och vad kul att hålla sykurs!! Det finns många ute i landet som skulle vilja lära sig grunderna tror jag. Lycka till!

 • å så toksnygga att jag blir matt i knäna! hejja dig!

 • glömde ju säga LYCKA TILL, det klarar du galant!

 • Malin

  Åhh vad kul! Det är ju mina byxor… du är såååå duktig. Önskar jag bodde i Linköping så man kunde gå på din sykurs!!!

 • Önskar att du kunde hålla en sådan där kurs i Lidköping på höstlovet typ, kan nog få ihop ett gäng som vill betala för att få pyssla… Åh, skulle jag kunna skulle jag lätt vara med i Linköping!

 • emster

  Sara: Vi kan väl köra en sån på sportlovet då, typ tre dagar á 4-5 timmar? Pappa och mamma (och möjligen O) kanske kan tänka sig att vara med Julle…

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010