Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Triss i byxor

Igår sydde jag dessa tre små byxor för att balansera upp alla bodysar jag gjort det senaste. På dagarna syr jag ju mest beställningar men märkte att jag saknade rätt längd på blixtlås till heldressen jag höll på med så då skickade jag iväg en beställning till Stoff & Stil. Redan idag fick jag ett mail om att paketet är skickat. Snabb service, jihoo!

Tillbaka till bebisbyxorna. Den röda jerseyn är Kameleont Design tror jag, den mjuka stretchdenimen och den grå velouren är från Jofotex. All mudd från Stoff & Stil, hoppas att mudden är tillräckligt tight, det brukar vara klurigt på babystorlekar. Idag är det två veckor tills vi får träffa nyingen, det känns spännande!

3 comments to Triss i byxor

 • Åh, vad söta!
  Men du måste höra av dig om du beställer från SoS. Jag vill också hänga på! =)

  Tänkte hälsa på dig i söndags men det blev inte av… Såg dock sonens fina tröja med bruna stjänor och din fina kjol! Nästa gång jag ser dig ska jag hälsa så du vet vem jag är också!
  /Nilla

 • Ååååh… va skruttiga! Alltså så små och gulliga så man blir helt till sig :)

 • emster

  Tack :-)
  Ja, Nilla, gör det!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

No CAPTCHA challenge required.
 

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010