Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Påskdressen

Långfredagen tillbringades till en del framför symaskinen och bland annat gjorde jag en ny bodysuit till Lillen. Gula fordon med gröna kantband passar ju fint till påsken. Dock är färgkombon lite väl magstark för min smak för att han ska använda den dagtid, får bli en finfin pyjamas istället. På påskaftons kväll var han i alla fall så fin så fin!
Den här gången gjorde jag en liten grenkil för att även tjocka blöjor ska få plats. Den hade jag gott kunnat gjort större men det får bli nästa gång. Dessa dressar kommer bli ett klockrent sommarplagg tror jag, lätt att förändra med olika längder på ärmar och ben.

7 comments to Påskdressen

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010