Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Giraff-linne

Jag har varit lite dålig på att blogga om allt jag har sytt på sistone, har bara haft småstunder för sömnaden och då har bloggandet kommit lite efter också. I morgon ska jag fira in nationaldagen med åtminstone ett par timmars sytid, det ska bli najs. Vi ska dessutom åka på motordag i Skänninge för sonens skull, det bilintresset går inte av för hackor.  Och föräldrarna har inte gett honom de generna :-)

Idag blir det ett linne av ett, i alla fall för mig, nytt tyg. Det finns i lite olika färgställningar men jag köpte bara det här i gulbrun retrostajl. Linnet blev lite för snävt ringat i halsen, ska korrigera det, i bak blev det fint med lite lite brottarrygg. Det är använt helgen i maj då det var sommar och vi hoppas på att snart få tillfälle att använda det igen!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010