Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Storstädning och muddbrallor

I helgen var mina föräldrar på besök-då får man passa på att storstäda lite varstans när de så gärna tar hand om barnen. Därför blev både trädgård, hus och inte minst syrum rejält ompysslade. Mycket passande och nödvändigt för på lördag kommer fyra glada och sysugna tjejer hit på höstens sykurs! Det ska bli så kul! Bland annat såna här fickmuddisar tänker jag mig att vi ska knåpa ihop.

 

De tre ihopvikta byxorna är beställningar till en treåring och byxorna med blå biltyget är till min egen treåring. Nedan visar jag bilder från min mjuka tyger-hylla och mitt långa maskinbord.

 

3 comments to Storstädning och muddbrallor

  • Fina brallor och OJ vad snyggt i syrummet!!!

  • Hej! Jag har precis hittat till din blogg via en gemensam bekant. Måste bara säga att du gör jättefina kläder och att jag är lite smått avundssjuk på ditt syrum….vilken lycka! Jag syr en del själv framför allt till min lilla dotter och är lite nyfiken på dina fina muddbyxor. Vill du dela med dig av hur du gör fickorna eller är det en ”hemlighet”? Det skulle vara kul att få lite tips….
    Ha det bra!! // Karin

  • madebycarran

    ÅÅÅH det syrummet skulle ju en annan vilja ha också! Mitt ”syrum” är 1,5×1,5 meter så det är knappt man själv får plats ibland:)
    Superfina byxor. Roligt med detaljerna i fickorna!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010