Beställningar

Vill du köpa emsterkläder? Maila emster@hektor.org med dina önskemål!

Emsters Tyger

Pulscase

Återigen tänkte jag visa ett projekt med dragkedja och foder, tänk att det kan vara så roligt! Mannen har ett tag önskat sig nåt typ av fodral till sin pulsklocka och pulsband. Det kan vara bra när man är ute och reser tycker han. Dessutom är det bra att såna här småprylar har sin plats här hemma också. Så sant.

Yttertyget är fuskskinn, inuti fleece för att skydda och svart jersey. Misstaget, eller ett av dem var att inte stryka på vlieselin på jerseyn, det drog sig naturligtvis när jag skulle sy ihop alla lager. Men det syns ju inte utifrån :-) Den röda dragkedjan räckte för att bygga på höjden, perfekt.

 

Under resans gång kom jag på att jag var tvungen att ha en rektangulär flärp längst bak som dragkedans ändar fäste i. Eftersom jag inte förberedde för den från början blev resultatet lite snett och inte särskilt snyggt på ena sidan. Men som helhet är jag nöjd med konceptet och ska göra en till min pulsklocka också.

1 comment to Pulscase

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Internal NC Code: 1306
Message: Could not connect to token.alt.nucaptcha.com:80

Facebook

Instagram

Instagram

Totalt antal besökare sedan juni 2010